“В коалицията ПП-ДБ се е настанила трайна взаимна неприязън. Сензация

...
 
“В коалицията ПП-ДБ се е настанила трайна взаимна неприязън. Сензация
Коментари Харесай

В коалицията ПП-ДБ се е настанила трайна взаимна неприязън

 

“В обединението ПП-ДБ се е настанила трайна взаимна злост. Сензация от Народното събрание – народен представител от ръководеща сглобка, настоял за анонимност, с цел да не бъде „ шкартиран “ от парламентарната си група, заяви пред кореспондент на Narod.bg, че вътре в обединението ПП-ДБ се е настанила трайна взаимна злост, по тази причина тъмносините към този момент работят за анулиране на брака с детските „ политици “ от „ Продължаваме промяната “!

„ Демократична България “ ще излезе от обединението с Политическа партия за идващите избори. Според Демократична България присъединяване под общ знаменател с продадената „ смяна “ им носи единствено негативи. То не бяха любовни, корупционни, рекетьорски, медийни и какви ли не кавги, чашата на търпението преля “, аргументира се националният фаворит.

Информаторът ни се базира и на мнение на политолози, които чакат при разпад на обединението Демократична България да обезкърви Политическа партия, като вземе огромна част от гласоподавателите им. Така „ Продължаваме промяната “ отива в небитието, където ѝ е мястото, откакто излъга безочливо гласоподавателите, които желаеха нов път за България с петмесечни митинги през 2020-а.

При подобен процес политолозите са безапелационни, че на идващите избори Политическа партия като независима партия няма да мине бариерата от 4% за влизане в Народното събрание, което значи и завършек на нейното тъпо битие.

Скандалите вътре в порочната структура ПП-ДБ лъснаха пред очите на цяла България около локалните избори на 5 ноември.Тогава тъмносините от „ Демократична България “ се изнервиха на макс, откакто множеството общи претенденти за кметове в регионалните градове бяха номинирани от „ кирчовците “, което напрегна така и така отвратените от номерата им структури на Демократична България.

„ Нормално е да има и напрежение “, удостовери тогава политологът Милен Любенов. „ Когато някой от горната страна каже на хората в локалните структури: „ Това ще бъде вашият претендент “, е предстоящо те да изгубят мотивация да вземат участие в акцията. “

Такива драми раздрусаха ПП-ДБ на няколко места, измежду които и Варна. Тук договарянията за името на кмета били изключително сложни. „ Кирчовците “ пробутаха за градоначалник „ потенциал “ като Кирил Петков – компрометирания и потопен в борчове Благомир Коцев, а Демократична България заставаха зад компромисната Стела Николова, само че не съумяха да я наложат.

Narod.bg напомня, че в същия съдружен формат Политическа партия и Демократична България се явиха и на парламентарните избори на 2 април тази година като съперници на ГЕРБ. После под давлението на шмекерите в „ Промяната “ влязоха в ръководството дружно с… ГЕРБ.

Сюжетът на разпад към този момент го видяхме и в различен регионален град. Ден преди регистрацията за вота невнятната обединението ПП-ДБ се разцепи, като повода за раздора се оказа Бургас, където и двете партии издигнаха собствен претендент.

От Политическа партия упорстваха това да бъде водачът на партия „ Средна европейска класа “ (СЕК) Константин Бачийски, с чийто мандат менте политиците нахлуха в българската политика, до момента в който от Демократична България отхвърлиха да застанат до него и предложиха Димитър Найденов. В последна сметка и двамата получиха съвсем еднакъв резултат – „ пепеецът “ Бачийски взе 9,09%, а тъмносиният Найденов 7,86%.

Източник: narod.bg

Още вести четете в категория България.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР